Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

29/12/2017

A.Pushkin "The Queen of Spades" / 2 lyd +
Af en eller anden grund opfatter mange mennesker navnet på hovedpersonen fra Pushkins roman "The Queen of Spades" som navnet og de skriver "Herman". I mellemtiden er det nødvendigt at skrive GermanNN, og dette er efternavnet. Husk episoden med kortspil, hvor alle kalder hinanden efter efternavn.

2-1.JPG


"Hvad gjorde du, Surin?" Spurgte værten.
- Jeg tabte det som normalt. Jeg må indrømme at jeg er ulykkelig: Jeg spiller Mirandol, jeg bliver aldrig begejstret, jeg vil ikke blive forstyrret af noget, men jeg mister alt!
"Og du har aldrig været fristet?" aldrig sat på rue? .. Din hårdhed for mig er fantastisk.
"Og hvad med Hermann?" - sagde en af ??gæsterne, der peger på en ung ingeniør - han har aldrig haft kort i hånden, har han aldrig slået ned eventuelle kodeord, og sidder med os indtil klokken fem, og ser på vores spil!
"Spillet tager mig meget," sagde Hermann, "men jeg kan ikke ofre noget i håb om at vinde for meget."
- Hermann German: han er forsigtig, det er alt! - bemærkede Tomsky. "Og hvis nogen er uforståelig for mig, er det min bedstemor, grevinde Anna Fedotovna."
- Hvordan? hvad? Græd gæsterne.
"Jeg kan ikke forstå," fortsatte Tomsky, "hvordan min bedstemor ikke spiser!"
"Hvad er så overraskende over det," sagde Narumov, "at en 80-årig kvinde ikke springer?"

Vladimir Kush malerier til salg

Les commentaires sont fermés.