Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

31/12/2017

Dialog om spejle / Huset hvor ...
12-1.jpg


"Stop med at tale med spejlet, Sphinx!" Jeg kunne ikke begrænse mig selv. "Jeg har det galt!"
"Ja så du også?"

Endelig vendte han sig om fraværende, som om han virkelig ikke talte til mig, men jeg distraherede ham. Så fangede han mig i fokus, og det var endnu mere ubehageligt. Selv mit hoved gjorde vondt.
"Okay," sagde han. "Lad os glemme den der bor i spejlet."
"Tror du det ikke mig?"
- Du. Men ikke rigtig. Det er dig, forvrænget af din egen opfattelse. I spejlet er vi værre end i virkeligheden, har vi ikke lagt mærke til?
- Nej Det kom aldrig ind i mit hoved.

Pludselig indså jeg, hvad slags nonsens vi spiste:
"Stop med at narre rundt, Sfinx." Det er ikke sjovt.
Sfinxen lo.
"Det er sjovt," sagde han. - Ærligt, det er sjovt. Så snart du begynder at forstå noget, er din første reaktion at ryste denne forståelse ud af dig selv.
- Jeg rystede ikke noget ud.

"Se der." Sfinksen nikkede til spejlet. "Hvad ser du?"
"En elendig freak i blå mærker," sagde jeg grimt. "Hvad mere kan jeg se der?"
"Du undgår bedre spejle, ryger." I hvert fald indtil du holder op med at blive ked af dig selv. Tal om dette med Herren. Han ser slet ikke i spejlet.

Michael Cheval malerier
- Hvorfor? - Jeg var forbløffet over det. - Hvis jeg så i spejlet det, han ser ...
"Hvordan ved du hvad han ser der?"

Jeg forsøgte at forestille mig selv som Herren. Ser i spejlet. Dette truede et kraftigt angreb af narcissisme.

"Han ser noget som en ung Bowie." Kun smukkere. Hvis jeg lignede Bowie, ville jeg ...
"... stønnede, at han lignede den gamle Marlene Dietrich og drømte om at være som Tyson," foreslog sfinxen. - Jeg citerer ord for ord, så betrag det ikke som en overdrivelse. Hvad Herren ser i spejlet er slet ikke sådan, ser på ham, ser du. Og dette er kun et eksempel på, hvor underlige refleksioner nogle gange opfører sig.

29/12/2017

A.Pushkin "The Queen of Spades" / 2 lyd +
Af en eller anden grund opfatter mange mennesker navnet på hovedpersonen fra Pushkins roman "The Queen of Spades" som navnet og de skriver "Herman". I mellemtiden er det nødvendigt at skrive GermanNN, og dette er efternavnet. Husk episoden med kortspil, hvor alle kalder hinanden efter efternavn.

2-1.JPG


"Hvad gjorde du, Surin?" Spurgte værten.
- Jeg tabte det som normalt. Jeg må indrømme at jeg er ulykkelig: Jeg spiller Mirandol, jeg bliver aldrig begejstret, jeg vil ikke blive forstyrret af noget, men jeg mister alt!
"Og du har aldrig været fristet?" aldrig sat på rue? .. Din hårdhed for mig er fantastisk.
"Og hvad med Hermann?" - sagde en af ??gæsterne, der peger på en ung ingeniør - han har aldrig haft kort i hånden, har han aldrig slået ned eventuelle kodeord, og sidder med os indtil klokken fem, og ser på vores spil!
"Spillet tager mig meget," sagde Hermann, "men jeg kan ikke ofre noget i håb om at vinde for meget."
- Hermann German: han er forsigtig, det er alt! - bemærkede Tomsky. "Og hvis nogen er uforståelig for mig, er det min bedstemor, grevinde Anna Fedotovna."
- Hvordan? hvad? Græd gæsterne.
"Jeg kan ikke forstå," fortsatte Tomsky, "hvordan min bedstemor ikke spiser!"
"Hvad er så overraskende over det," sagde Narumov, "at en 80-årig kvinde ikke springer?"

Vladimir Kush malerier til salg

12/12/2017

Images féminines de l'artiste espagnol Felix Mas (Felix Mas)
L'artiste espagnol Felix Mas est né à Barcelone, a reçu son éducation artistique dans Artes y Oficios et à l'École supérieure de San Jorge, puis a continué sa formation artistique dans de nombreux voyages en Europe et aux États-Unis, finalement retourné au travail.

1.jpg


L'artiste crée des images féminines, comme de la musique que vous pouvez regarder, écouter comme une ballade. Ses œuvres sont exposées dans des galeries aux États-Unis, en Russie, en Grande-Bretagne, en France, son livre a été publié, qui reflète la vie de l'artiste, écrit en anglais et en russe.

(Felix Mas) Felix Mas n'écrit pas avec des couleurs. Il écrit avec des émotions.

Mas se présente comme un traditionaliste, fasciné par la forme et la couleur, créant des images brillantes qui reflètent la beauté de l'image féminine dans l'art.

3.jpgDans ses œuvres, les traits de l'art européen et oriental sont étonnamment harmonieux.
En 1996-97, la famille royale d'Espagne a élu Felix Masa comme peintre de cour. Alors Mas a rejoint le rang des grands prédécesseurs, Velazquez et Goya.

4.jpg


En dépit de sa renommée, Felix Mas restait une personne modeste, continuant à s'efforcer de réaliser son rêve de devenir un «artiste» dans le sens le plus complet et le plus absolu, travaillant douze heures par jour dans son studio à Barcelone. Son atelier est son monde, un lieu où il reproduit tout ce qu'il a vécu du monde extérieur et façonne ce qu'il a déjà collecté.

7.jpg

 

 

Benjamin Ferrers reproduction tableau